Despre mine:

Psihologul este principalul instrument al psihologiei.

Competență, profesionalism, devotament sunt Cei Trei Ași ai mei.

 

Îmi place să ajut acolo unde nimeni nu crede că se mai poate face ceva. Am încredere în potențialul pacienților mei și reușesc întotdeuna să îi îndrum pe calea pe care ei simt că au pierdut-o. Dacă ai ajuns la mine în cabinet deja ai făcut primul pas spre reușită! Nimic nu este întâmplător, totul are SENS! Contează doar perspectiva din care privești lucrurile.

acum 10 ani

Totul a pornit acum 10 ani, pe când eram studentă la secția de psihopedagogie specială. Pașii mi-au fost îndrumați spre lucrul cu copiii cu elemente de autism cu traineri specializați în domeniu, atât la nivel național cât și internațional. Am continuat cu un stagiu de formare în același domeniu profesional, în Franța, unde am avut posibilitatea să-mi dau seama cât de multe cunoștințe am în această direcție și că le pot împărtăși și astfel ajuta și pe ceilalți să învețe lucruri noi.

specializare

Am urmat apoi noi specializări de master și de licență în psihologie pentru a reuși să obțin acreditările profesionale în vigoare din partea Colegiului Psihologilor din România.

- expertiza psihologică;

- psihologie clinica;

- psihopedagogie specială/logopedie

Deschiderea

cabinetului

Deschiderea cabinetului și numărul mare de solicitări au creionat apariția unor noi colaborări  - stagii de practică a studenților de la Universitatea ”Al.I.Cuza”, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția de psihopedagogie specială pentru a realiza activități în cadrul atelierelor de lucru cu copii. Din aceste colaborări a reieșit și nevoia de a dezvolta o echipă a cabinetului pentru a ajuta cât mai mulți copii în procesul de recuperare.

1

în specialitatea psihologie clinică,

treapta de specializare psiholog practicant,

forma de exercitare autonomă,

2

în specialitatea psihopedagogie specială,

treapta de specializare psiholog practicant,

forma de exercitare autonomă,

Recunoaștere și atestare profesională

Psiholog cu drept de liberă practică, atestat profesional în condițiile Legii nr.213/2004:

În paralel cu aceste activități se desfășoară servicii de evaluare psihologică și consiliere psihologică pentru copii și adulți, fiecare funcție de problemele sale de ordin psihologic.

 

Din nevoia și dorința de perfecționare

 

în 2014 m-am înscris la cursul de formare profesională ”Expertiza psihologică și psihologie clinică” pentru a obține competența în expertiza psihologică judiciară. Din 2016 sunt expert psiholog în expertiză psihologică judiciară unde obiectivitatea și interesul superior al copilului primează.

Iuliana Dobroviceanu

Copyright 2017

Telefon: 0747 080 648

Email: dobroviceanu_iuliana@yahoo.com